Vakantiehuisjes in de Vogezen

Vakantiehuis Vogezen

Vakantiehuizen

Op het terrein van La Haute Fourche staan 4 gebouwen: gîte Franche-Comté voor max. 6 personen, gîte Lorraine voor max. 10 personen, gîte Col du Mont de Fourche voor max. 12 personen en La Caserne voor max. 40 personen.

De gîtes Franche-Comté, Lorraine en Col du Mont de Fourche zijn het hele jaar door te huren. In het hoogseizoen (juli, augustus en de kerstvakantie) alleen per hele week, van zaterdag tot zaterdag. De rest van het jaar ook voor een weekend (vrijdag-maandag) of midweek (maandag-vrijdag).

De gîtes zijn vrijstaande huizen met keuken, woonkamer, slaapkamers en badkamer. Je kunt er dus onafhankelijk vakantie hebben. Als de herberg open is kan er van alle faciliteiten gebruik gemaakt worden; ontbijten of dineren (wel even reserveren), een drankje drinken of spelletje doen in de speelkamer. Ook kunnen kinderen en ouders mee met excursies.

La Caserne is hetzelfde als de herberg. Van mei t/m oktober kun je hier op basis van logies-ontbijt of half pension verblijven. De rest van het jaar is het in z'n geheel te huur als vakantiehuis.

Foto's

Pays des 1000 étangs
uitzicht moezeldal richting Remiremont
De herberg / La Caserne
waterval bij Vagney
La Haute Fourche - Col du Mont de Fourche, 70310 Corravillers France - Tel. 0033 363 47 00 37